CE TREBUIE SA STII DESPRE ATV-URI

Indiferent daca iti doresti un ATV pentru a te pregati pentru o aventura de weekend sau te gandesti sa te alaturi celui mai popular sport extrem, trebuie sa stii ca mersul cu ATV-ul desi este foarte distractiv, poate fi destul de periculos, asa ca trebuie sa-ti iei anumite precautii. Poate fi simplu sa te gandesti la condusul ATV-ului la ceva putin mai complicat decat condusul unei masini, dar nu este asa.

Daca esti nou la condusul unui ATV, sa stii anumite sfaturi universale de siguranta este imperativ pentru a fi pe toate cele 4 roti. Acum, daca esti deja veteran in ATV-uri este mai important sa citesti inca o data regulile de siguranta, pentru ca mintea ta sa aiba informatii proaspete despre acest lucru si sa-ti fie mai usor sa actionezi.

Am cateva sfaturi de siguranta pentru mersul cu ATV-ul ca modalitate de a-ti reaminti si a te educa cand dai o tura cu ATV-ul. Unele sunt poate mai putin evidente, altele mai mult evidente, dar este foarte important sa le stii pentru a evita accidente.

Poarta Echipamentul
Intotdeauna poarta echipamentul de siguranta. Casca, manusile, bocancii si costumul sunt indeajuns. Nu exista centuri de siguranta pe ATV si sa te dai peste cap poate fi mai usor decat crezi.

Nu te aventura singur

Sa participi in orice sport sau activitate unde accidente pot avea si au loc, nu este niciodata o idee buna sa faci asta singur. Intotdeauna sa ai un partener de aventura, ba chiar 2. Sa ramai fara benzina, sa te pierzi sau sa faci un accident nu este niciodata distractiv, insa este si mai rau, fiindca esti in pericol de moarte cand esti singur. La urma urmei cine ar vrea sa se aventureze cu ATV-ul in padure singur, cheama-ti niste prieteni si distreaza-te.

Comanda-ti acum un ATV ieftin

Acum ca ai parcurs cateva dintre regulile de siguranta a condusului unui ATV si stii ca nu este chiar usor sa conduci, insa cu toate acestea iti doresti sa comanzi un ATV ieftin si bun.

Inorogul, numit și licorna sau unicorn, este un animal mitologic. Inorogul este reprezentat ca un cal alb având un  ora în mijlocul frunții. Legendele descriu acest corn ca având puteri miraculoase: vindecă bolile, curăță răul, dă viață.