TERMENI & CONDITII

1. Conditii
Acest site este proprietatea SC Extreme4all SRL. Utilizarea de către dvs. a acestui site, orice servicii puse la dispozitie prin intermediul acestui site („ Servicii” ) sau achiziționarea de produse folosind site-ul și orice completare de înregistrare aplicabila sunt sub rezerva acordului dvs. cu termenii și condițiile stabilite în prezenta. Prin accesare sau înregistrare pentru a accesa orice parte a acestui site sau orice Servicii sau prin utilizarea oricărei părți a acestui site sau orice servicii sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții, vă rugăm să nu continuați mai departe și să nu accesați sau utilizați acest site sau oricare dintre Serviciile făcute aici la dispoziție.
2. Drepturi de autor (COPYWRITE)
Acest site este administrat de SC Extreme4all SRL. Întregul conținut – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este protejat prin legislația românească și internatională a drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Proprietarul drepturilor de autor este SC Extreme4all SRL. Aveți permisiunea de a tipări sau descarcă elemente web din diferite zone ale paginii doar pentru utilizare proprie, non-comercială. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus, fără acordul SC Extreme4all SRL, se pedepsește conform legilor în vigoare.
3. Termeni utilizare website
Acest site conține informații de proprietate a SC Extreme4all SRL, si prin prezentul sunteți de acord că aceste informații pot fi tratate drept confidențiale de către SC Extreme4all SRL, partenerii săi de afaceri și clienți sunt de acord să ia toate măsurile rezonabile pentru a proteja confidențialitatea informațiilor. Acest site este protejat de legea copyright România și tratatele internaționale.
Partenerii noștri de afaceri sau clienților care furnizează sau utilizarea informațiilor care sunt puse la dispoziție pe acest site, inclusiv le sunt singurii responsabili pentru corectitudinea și conținutul informațiilor furnizate sau utilizate și sunt de acord să nu să furnizeze orice informație care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei alte parti sau care este înșelătoare, frauduloase, defaimator, calomniator, amenintator, hartuitor, dăunător pentru minori, pornografic, obscen sau ilegal. Sunteți de acord (i) să nu retransmiteti, afișati public, vinde sau de a folosi informațiile prevăzute în scopuri de afaceri, și (ii) să nu modificati sau să elimineti orice informație sau orice acord sau alt anunțul de proprietate sau legenda pe oricare dintre informațiile, altele decât informațiile pe care le-ați furnizat.
Acest site poate fi utilizat doar de persoane cu vârstă mai mare de 14 ani.
4. Colectarea de informatii personale
www.atvarad.com aplică cele mai înalte standarde în tratamentul confidențial al clientilor. Toate informațiile legate de contul clientului, tranzacții, corespondență, sunt utilizate cu maximă discreție. Singurele informații personale colectate de www.atvarad.com sunt acelea furnizate voluntar de către utilizator, la efectuarea tranzacțiilor sau în alte operațiuni. Simpla navigare a site-ului nu implică colectarea de informații personale.
www.atvarad.com poate furniza unor persoane competente informații colective și statistici în legatură cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora, însă nu vor include date de identificare personală.
Utilizarea acestui site este exclusiv la latitudinea SC Extreme4all SRL, iar SC Extreme4all SRL isi rezerva dreptul de a interzice oricui să acceseze, navigare, furnizarea de informații sau descărcarea de informații de pe acest site. Nu se acordă nici un drept în sau către acest site, orice Servicii sau orice informații, altele decât dreptul limitat de a utiliza acest site, a Serviciilor sau informațiile în conformitate cu termenii acestui acord, precum și politicile și procedurile care SC Extreme4all SRL le adopta și le pune la dispoziție pe acest site. SC Extreme4all SRL poate rezilia accesul dvs. la acest site in orice moment.
5. Erori ale site-ului
În cazul în care un produs este listat pe site-ul www.atvarad.com la un preț incorect sau cu informații incorecte, comenzile pentru astfel de produse vor fi revizuite pentru a reflecta prețul sau informațiile corecte. SC Extreme4all SRL isi rezerva dreptul de a respinge orice comenzi plasate pe site.
6. Link-uri către alte site-uri
Acest site contine link-uri către alte site-uri care nu sunt deținute sau controlate de SC Extreme4all SRL. Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că nu suntem responsabili pentru practicile de confidențialitate ale acestor alte site-uri. Vă încurajăm să fiti conștienți ca atunci când părăsiți site-ul nostru și să cititi declarațiile de confidențialitate ale fiecărui site care colectează informații personale de identificare. Această declarație de confidențialitate se aplică numai informațiilor colectate de acest site.
7. Modificări ale politicii de confidențialitate
Dacă decidem să schimbăm politica noastră de confidențialitate, vom posta aceste modificari la aceasta declaratie de confidentialitate pe pagina de start, sau alte locuri pe care le considerăm adecvate, astfel încât vă sunt aduse la cunostinta informatii pe care le colectam, cum le folosim, și în ce circumstanțe, dacă este cazul, le facem publice. Vă rugăm să verificați această politică de confidențialitate frecvent (dacă sunteți genul de persoană care îi pasă cu adevărat despre politicile de confidențialitate) și vă rugăm să verificați înainte de a trimite informații suplimentare prin intermediul site-ului.
Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta Politica de Confidentialitate din cand in cand si la discretia noastra, cu excepția cazului în care este necesară o notificare sau acord prealabil prin lege. Dacă vom face modificări semnificative la această politică, vă vom anunța aici, prin e-mail, sau prin intermediul unui anunț pe pagina noastră de start.
8. Contacteaza-ne
Pentru mai multe informatii, intrebari sau sugestii la politica noastra de confidentialitate, ne puteti scrie aici: SC Extreme4all SRL, Adresă Str. Sportului, nr. 13A, Arad sau pe email cristi@atvarad.com
9. Politica de prețuri
Toate prețurile sunt exprimate în LEI și au T.V.A inclus (19%). SC Extreme4all SRL
poate desfășura campanii promoționale pentru produsele din site, ale căror condiții vor fi stabilite integral de SC Extreme4all SRL.
10. Promoții și concursuri
www.atvarad.com stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Eventualii participanți sunt informați prin site-ul propriu sau prin oricare alte mijloace de comunicare publică sau privată.
MENȚIUNE: De promoții beneficiază doar comenzile care respectă întocmai regulamentul afișat pe site și care sunt înregistrate în perioada de timp menționată, în limita stocului disponibil.
11. Livrare
Pentru Arad, transportul costă aprox. 15 lei și în Provincie aprox. 25 lei.
Ne rezervăm dreptul de trimite comenzile prin Poșta Română, dacă acestea se află în afara ariei de acoperire Fan Courier.
Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologica în care au fost înregistrate în baza de date. Ne rezervăm dreptul de a livra comenzile cu întârziere, din motive interne, independente de client.
12. Retur
Produsul este minunat- ești sigur că vrei să-l dai inapoi? Dacă nu esti un fan, poate ai vrea să dai altcuiva acest produs?
Dacă produsul dvs. este defect, anunțați-ne și vom fi bucuroși să va ajutam.
Dar daca vrei sa returnezi produsul, deoarece nu-l mai doriți, trebuie să ne anunțați în termen de 30 de zile. Dacă 30 de zile au trecut de la data achiziției, din păcate, nu putem oferi o rambursare si nici produsul la schimb. Pentru a fi eligibil pentru o returnare, articolul dvs. trebuie să fie neutilizat și în aceeași stare cum l-ați primit. Acesta trebuie să fie, de asemenea, în ambalajul original. Pentru a confirma returul, avem nevoie de o confirmare de primire, factura, sau altă dovadă a cumpărării. Dacă ați achiziționat de la o terță parte, revânzător sau comerciant, vă rugăm să returnați articolul dvs. de la magazinul de unde au fost cumpărate.
13. Litigii
Orice tentativă de acces neautorizat la situl www.atvarad.com sau încercare de fraudă va fi raportată, fără întârziere, autorităților competente.
Toate litigiile vor fi soluționate pe cale amiabilă.
Forța majoră invocată și probată de una dintre părți, în condițiile legii, exonerează părțile de obligații – cu excepția plății pentru serviciile prestate până la apariția ei – pe întreaga durată a forței majore.
Declinarea responsabilității
Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietatea SC Extreme4all SRL și a partenerilor săi și a fost alcătuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate.
Din acest motiv, SC Extreme4all SRL nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate în magazinul online, acestea fiind identice cu cele puse la dispoziție de atvarad.com
SC Extreme4all SRL nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afișate.